no moc veselí to neni:(

no moc veselí to neni:(

Anotace: Snad se bude líbit:) Zase budu vděčná za komenty:)

Nejde popsat slovy,
Co ty tvoje proslovy,
S kým je řešit mám,
Přídeš si tak sám...

Všechno co uděláš,
Je podle všech blbě,
Znovu se překonáš,
Jedeš na jejich vlně.

Příde ti že seš sám,
Ale to neni jen pocit,
Ten pocit dobře znám,
Nenávidíš soucit.

Nic se ti nedaří,
Čas vůbec neutíká,
Všichni se jen divně tváří,
Kdo tě podpoří,
To nevíš sám...

Víš že nejde začít znova,
Ale moc by sis to přál,
Nemůžeš najít slova,
Nemůžeš začít znova..

Tak když to nejde znova,
Tak vše ukonči,
Práce bude hotová,
Stačí to jen ukončit...

Všichni už tě nechali,
Když ty si nechal je,
Pořád si jen šuškali,
Máš pocit beznaděje...

Ztratil si vše,
A ztratil si kontrolu,
Smrt je tu nadevše..
Jdem do toho spolu..
Autor Vanny, 02.04.2013
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To "veselí" je přídavné nebo podstatné jméno?

02.04.2013 19:57:53 | zamotán v nedospělosti

Nwm :D

03.04.2013 18:28:09 | Vanny

tak tam máš asi hrubičku :)

03.04.2013 22:52:48 | zamotán v nedospělosti

No líbí no. Ale kvůli nevšímavosti několika lidí bych se nevěšel :D Na světě je lidí k sedmi miliardám tak že bych zvolil lepší důvod. No ale jinak líbí :D

02.04.2013 19:39:09 | Morgenstern

Děkuju:)

03.04.2013 18:27:56 | Vanny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí