Jen padají...

Jen padají...

Anotace: padají...

...V tichosti vteřina odchází
naděje je tolik blízko...
můžeš jí šeptat nenávidět
věřit ve své vlastní štísko
potom jí políbíš na ústa
bouře překročí ten práh
ty rána pusta
jsou na římsách
Jen padají...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.04.2013
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí