Na stráži

Na stráži

Anotace: Báseň o hrůzách války a nenaplněném čekání na milého :-(

Na stráži

Strážil koleje u Charkova
zima, led k tomu bolševik
myslil jen na svou milou
zima, led k tomu bolševik
nemyslil na úkol svěřený
zima, led k tomu bolševik

Jeho milá doma v teple
on mrzne venku u kolejí
jeho milá stále čeká
nevrátí se již nikdy
bolševik ho zabil, zabil
jeho milá stále čeká...
Autor wWoll, 03.04.2013
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí