Chladné ruce

Chladné ruce

Anotace: ...

Vzájemná rezonance,
milostná arogance,
krouživé tance.

S tebou!

Vzájemné těl tření
náš vztah změní
v barokní umění.

Avšak tvé ruce zebou!

Končetiny studené
tlumí vášně vzbuzené
na city ochuzené.

Navždy budeme spolu?

Když tvá láska vzplane,
nahřeješ si dlaně...
a další je již dané!

Nahoru a dolů.

-/-

Docela mi vadí,
když mě žena svádí
a zároveň chladí.

Ta ruka,co mě hladí.
Autor Bakchus, 04.04.2013
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí