Zvrácená

Zvrácená

Anotace: když se to v hlavě pomíchá

Na rtech zvláštní pachuť prázdného flirtu.

Pěstovala jsem si sny

stejně jako svou svatební myrtu.

 

Hudba je omamná stejně jako levné víno.

Reflektory jsou stejné jako tvé dlaně,

co se po mém těle vinou...

 

Plouživé tóny, jiskry v těle požár zapálí.

Co si dnes vyčítám? Že jsme se líbali?

Svoboda dává mnohdy klíč k neřestem.

Opřels mě o zeď.

Vzrušeně. Za městem.

 

Rozum se ve mně pere s divokou šelmou.

Bývala jsem rozumnou a cudnou ženou...

Bývala...

Život pořád nechtěl dát...

Muže, kterého směla bych milovat.

Autor milenium, 04.04.2013
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Nergal, poeta, Bakchus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký obraty ;)

12.04.2013 13:19:27 | Nergal

Děkuju :) To mě těší.

12.04.2013 13:33:47 | milenium

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí