Holubi

Holubi

Anotace: je smutný,když se ztotožňujete už i s tímhle

spatřila jsem holuby jak se honí za holubicemi

celé hodiny

 

asi na ně přišlo jaro

asi si chtějí zvednotu ego

 

a tak pronásledovali svoje vysněné polovičky po náměstí až ke kostelu

a zase zpátky

ony se jen marnivě otáčely kolem své osy

 

ubozí ptáčkové

je mi tak líto vaší snahy

honit se za polibkem, který nikdy nebude váš

 

sbíráte ty drobečky, kterí vám ostatní hází a pořád si chováte naději, že vás neodmítne

 

děti by si vás chtěly pohladit

jen jemně po peří

ale netušíte, že by vám

rozdrtily srdce

 

ubozí ptáčkové

odleťe dokud je čas

protože 

pak vám nezbude nic jiného

než ji pronásledovat

po násměstí 

až ke kostelu

zas a znovu

Autor Metal Lady, 04.04.2013
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: nebech, Lioness, Nergal, Aramis, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obsahoveě fajn, víc v pm

18.04.2013 16:28:04 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí