Chtíč?

Chtíč?

Anotace: je to co žádám? nebo ne?:)

Chtíč?

Jsem to já a nebudu jinačí,
kolem mě chodí samí pankáči.
Jsem to já na nějakém postu.
Zasloužen si už nějakou poctu.

Můj život skládajíce se z divů a nuancí.
Snad se mi v životě, co chci podaří.
To o co jsem nějakou dobu usiloval,
zdá se mi že jsem někde zalisoval.
Autor jyardak, 04.04.2013
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí