Bez Teba

Bez Teba

Anotace: ...

Bez teba neviem sa smiať
keď nesvíráš ma
v dlaniach
nemužu v kľude spať
zrazu taká slabá
sa snažím preniknúť
do Tvojich očí
keď zvoľna
na kolotoči
našich pocitu
snažíme sa nájsť
...
Autor TedelyBear, 05.04.2013
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí