Púštny kvet

Púštny kvet

Anotace: ...

Aký má zmysel
že všetky prázdne dni
starostlivo uchovávam
na kôpke jediné
a mlčky pozerám sa
ako pomaly sa rozvidnieva
ako piesok z prstov
pomaly sa přesývá
premýšľam ako všetko skončí
v rozedřených rukách
tá chvíľa nepočká
...
je to iné
ako sa po nociach Ti zdá
o moje srdce
slová sa neroztriešti
strácam sa v hmle
topím vo vlnách
samotná
ako púštny kvet
v púšti
...
Autor TedelyBear, 06.04.2013
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí