Ne....

Ne....

Anotace: To tak někdy bývá..

Nebuď slepý,

na cestu se dívej,

To, co obráceně řekneš, na paty se lepí,

rodinu svou vídej.

 

Objímej své sestry, bratry,

krásně si s nimi povídej.

Sice máš roztrhaný hadry,

ale na to se nedívej.

 

Mysli jen na to dobré,

neboď tě všichni mají rádi.

Někdy co říkáš, pro děti není vhodné,

nikdy nic nebude napsané na zádi.

 

Nebruč na nikoho,

budou tě nenávidět.

Radši je chval, říkej jim: ,,Šikulo",

protože nebudou ani závidět.

 

Měj je rád,

všímej si jich.

Před nima přestaň lhát,

jestli nepřestaneš, nebudeš živ.

 

A pomáhej jim, nebuď líný,

taky měj všechny RÁD!

Zemřeš jako každý jiný,

v hrobě budeš spát.

Autor Kikulinka, 06.04.2013
Přečteno 468x
Tipy 7
Poslední tipující: Elisa K., Miriska, Joe Vai, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připomnělo mi to dobu, kdy i pro mě byl svět a život plnej ideálů a tak nějak čistej...
děkuju..

06.04.2013 17:05:57 | Joe Vai

:D

06.04.2013 17:20:42 | Kikulinka

to má něco do sebe ;-)

06.04.2013 16:19:39 | Robin Marnolli

děkuju :D

06.04.2013 16:20:30 | Kikulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí