Borovice

Borovice

Anotace: z noci ráno

stromy se snažily získat vláhu

kořeny prorážely černou skálu
zmítající se v porodních bolestech

boj haluzí v dunivých nájezdech

borovice shrbená v shnilých zádech
jíž vítr láme v těžkých pádech

a nad pustinou dlí neznámý bůh
jenž borovici vtiskl kajícný dluh
Autor ísdóttir, 06.04.2013
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, Miriska, whiolet, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v porodních bolestech zajímavé přirovnání

06.04.2013 18:49:42 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí