Rozhodně stojí za to

Rozhodně stojí za to

Anotace: ... v reakci na komentář od "nepřihlášený...Jan"

Rozhodně i dnes stojí za to
pohlédnout minulosti do tváře
kdy málokde třpytilo se zlato
všude jen odrazy rudé záře

rozhodně i dnes stojí za to
připomenout si staré bolševiky
ač mnohým mladým se zdá to
jak z hrobu pokus o výkřiky

tak dávno zas to není
abychom mohli zapomínat
aby ten náš svět se měnil
tu dobu nutno připomínat

to co máme vlastně jenom chvíli
možnost žít ve svobodném státu
o tom jsme dlouhá léta snili
za plotem z ostnatých drátů
Autor Heron, 18.01.2007
Přečteno 210x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ok ale vers dost jednoduchy

18.01.2007 15:18:00 | Seyo

MINULOST...
těžko říct...co lepší je a bylo...

18.01.2007 14:25:00 | jarkaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí