Proč mám takové myšlenky...

Proč mám takové myšlenky...

Anotace: ...sorka, lepší klip jsem nenašel - http://www.youtube.com/watch?v=0GlnBtlegyM

Někdy ještě přemýšlím
Jaké by to bylo
Znovu vidět tvé tělo
Proč se mi musí tvá tvář
Pořád ve snech zdát

Někdy ještě přemýšlím
Jaké by to bylo
Chytit tě za ruku
Přitulit se k tobě
A dát ti hromadu polibků

Někdy ještě přemýšlím
Jaké by to bylo
Svléct ti všechny šaty
A pozorovat ty krásy
Co nadělila ti matka příroda

Někdy ještě přemýšlím
Jaké by to bylo
Líbat tě na bradavky
A dělat ti cucfleky na zadku
Měl jsem moc rád tvoji prdelku
A tebe ještě víc

Někdy ještě přemýšlím
Jaké by to bylo
Ležet s tebou v posteli
Dívat se na film
A pít červený víno

Někdy ještě přemýšlím
Jaké by to bylo
Kdyby se nic nestalo
A všechno by při starém zůstalo

Jsi má minulost
Co mě právě dohnala
I když jsem myslel
Že už je pohřbena

Nemůžu si s tebou psát
Na všechno si vzpomínat
Zas začínám tě milovat
A o tvém návratu sním

Už jsem tě vymazal z hlavy
Ale ty vkrádáš se tam opět
V uších zní mi hlasy
To jsou divné časy

Někdy ještě přemýšlím
Jaké by to bylo
Kdybych neudělal
Takové moře chyb

Ale ta největší chyba
Je asi neodpustitelná
Autor JohnyD., 06.04.2013
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Miriska, Lioness, Bunney, Loveless
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jinak píseň i báseň pěkná, ale tak procítěná až je mi z toho smutno..

07.04.2013 01:33:07 | Lioness

díkes za pochvalu i za štěstí:)

07.04.2013 22:05:36 | JohnyD.

Budu Ti přát štěstí..

07.04.2013 01:28:21 | Lioness

možná je neodpustitelná..možná ne

07.04.2013 00:45:07 | Jiná

co na to říct...člověk je od přírody hravý tvor, a na otázku většinou odpovídá otázkou

07.04.2013 00:49:18 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí