Falešní proroci a nepraví spasitelé

Falešní proroci a nepraví spasitelé

Anotace: Výkřik do tmy...

Vy přece s tou hroší kůží
a smíchem hyeny.
No Vy, jež Své nožky muří
strkáte do do cílů vznešených.

Hra se slovy je vám vlastní.
Vy tváříte se romanticky.
Z cizích smutků jste přešťastní.
Ostatní vnímáte lakonicky.

Hnusíte se mi -no Vy, v tom saku!
Iluzi lepou stvoříte
a pak, před milióny zraků
naději křehkou zboříte...

Já mluvím o Vás. Což neslyšíte?
Přeji Vám jen vše špatné!
Nemám Vás rád a vy to víte.
Však co je mi to platné...
Autor kruppe, 18.01.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to v pohode, druhy vers ale predelej

18.01.2007 15:17:00 | Seyo

zdá se mi to , nebo je to o politice?

18.01.2007 14:34:00 | jarkaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí