Uvědomění si

Uvědomění si

Anotace: V životě jsou různé křižovatky a my si vybíráme na jakou stranu se vydáme.

Uvědomění si

Rozvázal jsem smlouvu s ďáblem
a už nechci nikdy víc
než zas někdo hodí kámen,
to radši se v pekle píct.

 

Rozvázal smlouvu s ďáblem
a nechci víc než málo,
protože k životu stačí jen,
aby se více smálo.

 

Nezávislost je pocit tak jednoduchý,
jen se s ním naučit žít.
Přestanou nás tížit chmury
a můžeme jít o krok výš.

 

Nadarmo se neříká že,
každý je si strůjcem štěstí svým.
Proč si ale nezkusiti,
za štěstím si trochu jít.

 

Peníze jsou důležité,
netvrdím že ne.
Ale když je moci strašně mnoho.
Do průseru to žene.

 

Důležité, zastavit se,
promyslet si kroky,
uvědomit si, že na tom správném
můžou stát i roky.

Autor jyardak, 08.04.2013
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí