Strach

Strach

Anotace: když nechci ztratit nejlepšího kamaráda...

Cítím, že se něco děje,
ale možná jenom leje.
Nemyslím to jak v té písni,
já jen občaš žiju v tísni.
Mám strach z velké ztráty,
lae já teď vytasím drápky.
O své štěstí bojovat hodlám
a ani za nic se ho nevzádm.
Vím, že nemusím mít strach,
věřím ti a to bez obav.
Jen mi to teď připadá,
že se můj sen promítá.
Mám strach, že se vzbudím
a už tě nidky neuvidím.
Víš, tohle jsem si vždycky přála-
mít tak dobrého kamaráda.
Záviděla jsem lidem z Dawsonova světa
za každých okolností tak skvělá parta.
Já mám konečně pocit štěstí
a bojím se, že dostanu pěstí.
Pěstí jménem realita
a mé sny a štěstí budou ty tam.
Autor Halarinka, 18.01.2007
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za názory. Cením si jich. To jestli to je nebo není "učesaný" není důležitý!!!Osobě, které to patří, to řeklo, co mělo!!!

19.01.2007 09:45:00 | Halarinka

krásný ... a že to není učesaný... třeba to tak má být..:-)že jo..

18.01.2007 17:16:00 | Nút

proste me to neoslovilo...chybi mi v tom poezie...

18.01.2007 15:02:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí