Na hranici..

Na hranici..

Anotace: ---

Hledám slova, jichž jsem pozbyl
lepím vázu, jež jsem rozbil.. včera při úplňku
lidi, na něž jsem zapomněl
abych mohl říct "já jsem"

Dnes viděl jsem motýla
byl černý s bílou tečkou ve tváři
Dnes viděl jsem motýla
a vyprávěl mu o životě..

Skrze něj..
pohlédl jsem do zrcadla času
na všechnu tu zhrzenou krásu
na to, kým jsem kdy býval
na časy, o nichž jsem sníval

.. potoky slz ..
do nitra pramene
však lehká cesta nevede
.. srdce puká ..

A tak..
jsem přioděl jej sněhem
..by mohlo pookřát..
nad chřadnoucím světem
naposled se rozesmát

Tu zem, za niž bych duši dal
tu zem, kterou jsem miloval
tu zem teď musím opustit
a nikdy se sem nevrátit

Pročítáš řádek za řádkem
volání o pomoc básníkem
na hranici mezi světy
fantazie.. reality..

Autor Ireth Míriel, 08.04.2013
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Robin Marnolli, Fiši, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí