Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: ..

Proč slunce zapadá,
proč slzy se roní?
Proč láska je silnější
než tisícero koní?

Proč život není
jako z disneyovky?
Proč nám nedá křídla
nebo aspoň krovky?

Proč někomu kouká
"Mám tě rád" z očí?
A proč všechno, co začne,
jednou i skončí..?
Autor Rosie231, 10.04.2013
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Izza, Lioness, Bakchus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená básnička nad životem.. A proč je věčná otázka..

11.04.2013 20:16:36 | Lioness

Protože by bylo všechno moc jednoduchý...

10.04.2013 17:46:02 | Michal Dunda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí