Vztah

Vztah

Anotace: Vztah, láska, přátelství? Stejně to je nějaký vztah.

Vztah

Koukni se prosím na mou tvář,
co v ní vidíš?
Hněv nebo lásku?
Taky sám nevím co se tam dá hledat.
Koukni se pořádně na svou tvář
a pochopíš, že se mýlíš.
Máš na očích pásku?
A já už chápu, proč tě nikomu nedat.
Autor jyardak, 10.04.2013
Přečteno 301x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí