Mít sebe

Mít sebe

Anotace: mám ;-)

Jak víš
kam jdeš
...jdeš srdcem.
Svou prohrou
neseš vítězství
...lepší je nevidět,
aby nechtěli
být jako ty -
- úsvit něčeho
co nemají
nežijí
žárlí
nechytí tě
jsi moc rychlá
oni rozsezení,
vzteklí
zoufalí
bez sebe
... máš sebe,
máš nejvíc.
Autor Aaliyan, 10.04.2013
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti, Bakchus, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí