Zkurvená zima

Zkurvená zima

Anotace: .....už mě zima prostě leze na nervy....

Nevím,zda ještě spím,
jestli to není sen,
sluníčko přes mraky,vykouklo ven.
Sněhové pokrývky konečně zmizely,
snad milá zimo,snad už jsi v prdeli.

Už v parku na mezi,líbaj se milenci,
začínaj vylejzat i mrchy mravenci.
Jestli se zima,ted ještě vrátí,
bude mě počasí pekelně sráti.

Bílé byli Vánoce,i čas jarní pomlázky,
pánové si u kamen,nahřívali ocásky.
V zimě a ve sněhu šlo se do továrny,
radost snad měly ,jenom elektrárny.

Nechci už mrazivo a sněhové vločky,
ted venku bodou se mrouskat jen kočky.
A všechny modelky,ukážou kolínka,
doufám,že zima už je jen vzpomínka.

Nesmím to zakřiknout,však tohle známe,
stačí jen okamžik,zpátky ji máme.
Nesnáším zimu,nemám ji ráda,
horší než zima,je naše vláda.

Však zima nakonec,padne až k zemi,
narozdíl od vlády.......tam naděje není.
Autor sondulacek, 11.04.2013
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bude teplo, květ se vzbudí, vzlétnou hejna vos
na ulicích v parcích, sadech, trička plný koz

11.04.2013 14:46:03 | zamotán v nedospělosti

:D:D

11.04.2013 14:51:11 | Jan Voralberg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí