=Upršená

=Upršená

Anotace: normální jarní déšť...

 

~Deště~

~~~~~~~~~

 Ty jarní deště

 kdy tráva se začíná

 zelenat

 a jedna rozkvetlá kytka

 té druhé

 začíná snad i lásku vyznávat

 a ve vzduchu

 je cítit už takové jemné teplo,

 nesmělé a jarně voňavé

 a pupence

 na větvích a větvičkách

 jen jen se rozpučit

 jsou asi zvědavé

 jak to po té zimě vlastně

 všechno vypadá,

 no prostě

 jaro

 a taková ta jarní paráda…

~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 11.04.2013
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

a zase prší...

06.05.2013 17:28:51 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí