O kouzle

O kouzle

Anotace: zkusila jsem si funkci puzzle (libres) a docela se mi líbil výsledek :-)

je tady taky možností víc
špatného herce 
Bohužel
již bude lovit jiné …

děkuji ti za to, víš?Hravost jako Vesmír samadíky jim za ten vjem,
alespoň o kousek líp 

mi říká, 
Tak prosila bych 
A v koruně bílé ÓM,
z druhé krteček

málem by ulítla venzase při nás - u mneneskutečně
je šterk ještěrčí

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 12.04.2013
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí