V tichém dešti střel

V tichém dešti střel

Anotace: tichý dešt

Odejde den a přijde noc
co na tebe tak čeká
vteřina žádná obelstít se nedá
možná jen krása odhalí své nebe
ty naděje...co z nás jen zebe
pocity jsou tak průhledné
poslední káva co nechladne
když upijí se ve vteřině
když v modré hladině
krása se zrcadlí
vteřiny zůstali
když mají kouzelnou moc...
času záviděl
v tichém dešti Střel...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.04.2013
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí