=Karty

=Karty

Anotace: a celý balíček..

 

Balíček karet.

 ************

 Odpoví ji na otázku

 kde má najít pravou lásku?

 Ptá se karet v balíčku

 a červená se na líčku.

 Teď otočí další list

 co se dá tak z karty číst?

 Cesta, láska nebo zdraví

 copak ji ta karta poví?

 Nepoví ji nic, nic, nic

 chce snad málo?

 Chce snad víc?

 

Karty raděj poskládá

 dál v nich nic už nehledá

 když má láska přijít,přijde,

 podle karet to nepůjde.

 Karty dávno jsou v šuplíčku

 v parku sedá na lavičku

 vedle toho pána

 a od té chvíle už není sama.

 

Pak o kartách mu povídá

 že ho jistě z karet zná.

 A jen se usmívá.

 …

Autor Květka Š., 13.04.2013
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kartám se moc věřit nedá..ale číslům ano a to hodně

14.04.2013 10:21:44 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí