Teplejší zítřky

Teplejší zítřky

Anotace: Takhle nápad v období velikonoc. Ještě že je už tepleji

Teplejší zítřky

Za chvíli Kristus má na Golgotu jít,
ale teplejší ubuv měl by si vzít.
Venku sněhu jak z Ladovské knížky,
čekáme napnutě na teplejší zítřky.

 

Sluníčko svítí, což je dobrá zpráva.
Ale v tomto marastu nemůže růst tráva.
Jinak bychom se všichni do klidu hodili
a možná se i trošičku shulili.

 

Na prahu jara žije se nám krásně,
když máme nápad skládáme básně.
Kdyby sněhu ale jaksi odpadlo,
možná by nás i pár nových věcí napadlo.

Autor jyardak, 13.04.2013
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V jednoduchosti je karása. Příjemné a úsměvné. Díky.

14.04.2013 17:04:43 | VEDz RVAHEs

díky, kéž kdyby bylo všechno tak jednoduché:)

14.04.2013 19:39:34 | jyardak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí