Nové souhvězdí

Nové souhvězdí

Anotace: ...

Máme na botách
hvězdný prach.

Procházky nočním nebem,
po boku tebe,
vzhlížíme ke hvězdám.

Letí vlasatice.
Co chceš více?
Něco si přej!

Jsem čaroděj,
naději ti dám.

Polibků tisíce,
doteky žhavé
za svitu měsíce.
Myšlenky dravé.

Spojeni v čase a prostoru,
vznášejíc se bez oddechu,
chceme být součástí temné oblohy...
Hvězdářům ku prospěchu.

Svými těly stíráme prach kosmický,
Tvoříme nové souhvězdí,
noc je tak čarovná.
Název není idylický...
Orion či Najády,
ale

Šašek a královna.
Autor Bakchus, 14.04.2013
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí