Pražská galérka

Pražská galérka

Anotace: Přeberte si to jak chcete, mě auta mě zkrátka bavěj:)

Pražská galérka

Chodívá se dívat na káry,
nejlepší jsou tam ty Camáry.
Po ulici samí lordi,
ale už dávno nemaj Fordi.

 

Za mnou někdo tůruje,
erosmička v turbu je.

 

Na chodníku stojí Jeep,
chci aby mě někdo štíp.
Pak na kraji Vodičkové,
Rols Royce Ghost, hošánkové.

 

A naproti Lazarský,
směje se nám Palacký.
Vás mít aspoň plnou tašku,
koupil bych si aspoň pračku.

Autor jyardak, 14.04.2013
Přečteno 675x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí