Keď budem veľký

Keď budem veľký

Raz, keď budem veľký,
kúpim si ostrov s vlastnou sopkou.

Budem sedieť pri potôčku z lávy,
opekať si nad ním barbecue a klobásu.

Každý večer usporiadam bombastickú party
s nekonečným ohňostrojom.

A keď ma to všetko začne srať,
vydám sa hore svahom...
Autor nebech, 14.04.2013
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí