Nevinný večer

Nevinný večer

Anotace: (14.4.2013) vzpomínka na úterý před zeleným čtvrtkem... :) Skoro jsem zapomněla, jaký je to nádherný pocit vedle někoho usínat... :)

Nevinný večer byl úterní,
pivem byl naplněn celý
Byla tam sama, pak přišel k ní
už další pivečko měli...

A další si do džbánku čepují,
pomalu odchází k Němu,
tam si pak ještě nalijí
společně vychutnaj pěnu.

Muziku poslouchaj všemožnou,
pak najednou začnou se líbat.
Myslí, že s kráskou je bezbožnou?
Že nebude to s ní pak hýbat?

Nic víc se bohužel nestalo,
jen mazlení příjemné bylo,
škoda, že to pak přestalo,
jí se to hodně líbilo...

Skoro zapomněla, jaký je to nádherný pocit vedle někoho usínat...
Autor B.a.r.b.a.r, 14.04.2013
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Tomíno...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí