očkování...

očkování...

Anotace: oč více budeme kovaní?

jsem trochu nervózní
vždy když mi někdo jednu vrazí
tedy jednu jehlu do paže
oteče
začne bolet
a ďábelsky svědí
takže se nakazím…

dostal jsem doporučení
hned po očkování
se mám někam zavřít
a pilně sát
až se jed z těla odstraní…

procedura probíhá
vyhrnuji rukáv
sestra bodá
obzvláště hluboko
čímž chce dát záruku dokonalou
proti napadení chřipkou…

vrhám se ze dveří
na toaletu nejbližší
ale nějaký zločinec mě předbíhá
šílím a hledám tmu
nějakého koutu
ale v každém jsou pacienti
co si látku zarputile vysávají…

vybíhám ven
parkem do křoví
snad se ještě mohu zachránit
zuřivě saji
nepovedlo se
ruka začala svědit otéká
mám pocit
že jsem putující jizvou…

na infekčním oddělení
dostávám informaci
vzhledem k odboji
vyvinuli sérum zcela nové
působí jen
když se do těla vpraví
cestou orální…
Autor enigman, 15.04.2013
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí