jednou vždy skončí

jednou vždy skončí

Anotace: .

přesto,že se jaro o dveře opírá

a rozkvétá celá příroda

mé nitro pomalu umírá

kamsi zmizela má pohoda

 

hlavu k zemi skláním

jsem jakýmsi tulákem

už se ničemu nebráním

stal jsem se hlupákem

 

už vím,že lásky pominou

vždy skončí jako každá noc

mé dětičky ať mi prominou

vždyť já sám prosím o pomoc

 

už měsíce v zármutku se topím

nedokáži srovnat vlastní mysl

o pomoc já prosím

vždyť takhle žít nemá smysl 

Autor Barci, 15.04.2013
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednoho dne skončí "vždy" a nebo pokaždé skončí "jednou"?

15.04.2013 12:34:57 | hanele m.

Básník by měl navštívit odbornou poradnu.:)

15.04.2013 12:30:17 | Inna M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí