Kdesi uvnitř MĚ...

Kdesi uvnitř MĚ...

Anotace: ...

Všechna vykřičená NE
a spoustu otazníků,
před odpovědmi z neznámých dálek.

Ta slova ničící svědomí
a krásy jež nikdy neměli vzniknout.

Dotek dlaně,
kterou jsem nechtěla cítit
a přesto toužila
znovu a znova ji držet ve své.

Máloco zraňuje víc
než nenaplněná touha
a sny, které se nemají zdát
a přesto zdají.

Šimrají na řasách,
hladí na srdci a duši,
tak moc vzdálené té Tvé.

Možná, to slovo, možná
a třeba o maličko víc.
Slza, sama, padající,
schovaná někde hluboko v žalu.

Tam, kam nikdo nemůže přijít.
Ukrutné pálení a ledový chlad
Tvého sebezničení,
kdesi uvnitř, mě.
Autor lucie.Tee, 15.04.2013
Přečteno 414x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Akrij8, Miriska, Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v mrazivé peci...

26.09.2013 09:28:40 | enigman

Pěkné, nejvíce se mi líbí tato část:

Máloco zraňuje víc
než nenaplněná touha
a sny, které se nemají zdát
a přesto zdají.
Šimrají na řasách,
hladí na srdci a duši,
tak moc vzdálené té Tvé.

ta je fakt moc pěkně napsaná.
RM.

16.04.2013 18:07:24 | Robin Marnolli

moc Ti dekuji..

18.04.2013 23:31:55 | lucie.Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí