Básník samotář

Básník samotář

Anotace: ...

Jak jsem tak přemýšlel
o životě,
proč stále trávím čas
o samotě.
Proč ženy dají přednost
jistotě,
před úctou ke kulturní
hodnotě.

Každý večer se na čas zasním,
opustím život marný,
věnuji se básním.
Účinek?Blahodárný!

Žena je tvor praktický,
bez básnického střeva,
opouští mě navždycky,
než mé kouzlo vstřebá.

A tak žiji asketicky,
bez příslušných hříchů,
s úsměvem vzpomenu vždycky
na tu ženskou pýchu.

Mzdu i zvláštní prémie,
mám pro potřebu vlastní,
ženská se mnou nežije,
joj,jak já jsem šťastný!

A tak,vždycky po ránu,
nahý létám po pokoji,
báseň mám již napsánu

a to mi stačí,to mne

uspokojí!
Autor Bakchus, 16.04.2013
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti, Descardea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nacházím v Tvé poetice
jednoduchý rozsudek.
Nežli střevo chybí více
a než mincí statisíce
dosti silný žaludek.

Líbí :-)

16.04.2013 08:22:19 | Descardea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí