..

..

Anotace: ..

Zalitý sluncem

hlazený větrem

stanu před vaším soudem

 

Suďte mě za hřích

že miluji tu ženu.

Suďte mě za hřích

že chtěl jsem jen prožít lásku

 

Vi jenž soudíte mé činy

a znáte všechno lépe než já.

Děláte jako byste svatý byli

a nebyli dotčeny chtíčem tohoto světa.

 

Tak jak říká se v přísloví

ať hodí kamen ten kdo je bez viny

Suďte si mě dle svého přání

já stejně odcházím

 

Stejně se mé city k ní nezmění

stále ji budu mít hluboko v srdci

Autor seh, 16.04.2013
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí