Holka z ulice

Holka z ulice

Anotace: ...

Sebral jsem na ulici holku.

Sebral jsem ji bez okolků,
stála tam sama,smutná.
Že prý neví,jak láska chutná,
jak své city vyjádřit.
Nemůže prý již takto žít.

Jako bych to tušil,
boudu jsem na sebe ušil tím,
že jsem ji vzal domů.
Láhev vína k tomu,
nějaké chlebíčky,
olejové rybičky.

Co všechno pak probíhalo,
co všechno se v mém životě stalo?
Mé charity následek?
Nevím,zda se radovat,
nebo mít na sebe vztek!

Je to již pár roků,
kdy jsem na ulici holku sebral.
Pár roků,pár životních kroků
a mé plány se krčí někde v koutu.
Jak jsem vždy o přízeň žebral,
tak dnes již ne!

Ona,ta nebohá,mne dostala

do chomoutu!
Autor Bakchus, 17.04.2013
Přečteno 347x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková pěkná ze života.

26.04.2013 10:50:08 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí