dimmi ragazzo solo dove vai

dimmi ragazzo solo dove vai

.

 

 

 

...probuď mě

je už jistě hodně hodin

až vzbudím se snad poznám tvoji tvář

modli se za mě tak modlíš se i za sebe

a když budeš hodně věřit

otevřu oči a budu zase žít

odpusť mi že jsem tak dlouho

ležela (jak) mrtvá uvnitř

že jsem se ztratila

a neměla odvahu

dnes si nechám pomoct

dnes už budu věřit

chci zase být

až si vzpomenu jaké to bylo

a zapomenu

co bylo

 

už zapomínám

už nevím

nejsem tak těžká jako včera

nevleču se

otvírám oči

sáhni mi na čelo

už je teplé

mé prsty už se pohnuly

mé rty

už vědí co chci říct

vezmi mě s sebou

jen s tebou udržím oči otevřené

nechám si pomoct

jinak usnu únavou

usnu v návě

 

 

 

 

.

Autor Já Esther Ruth, 18.04.2013
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Bakchus, Isquieasuus, M.V.Jung.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžeš mi vysvětlit poslední dvě slova?

21.04.2013 10:55:46 | Bakchus

náva je slovanské podsvětí. unavený dříve znamenalo mrtvý, čili, že někdo odešel do návy - do podsvětí.

21.04.2013 11:27:16 | Já Esther Ruth

Děkuji,to jsem nevěděl!

21.04.2013 11:58:21 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí