Stres

Stres

Anotace: dívka v depresích kterým podlehla

Moc,moc ruchu kolem
buch buch buch
mé srdce tluče rychle
buch buch buch
zastav aspoň na chvíli
buch buch buch
prosím já to potřebuji
buch buch buch
nikdo mi vůbec nerozumí
buch buch buch
a já nerozumím jim
buch buch buch
zastav prosím na chvíli
buch bu.. ch...
Autor malajaja, 18.01.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí