Rytíři

Rytíři

Anotace: Jsou dva druhy lidí. Čistí, kteří žijí normální, spořádaný život. Označení, kteří mají zemřít pod rukama Rytířů. Ty a já patříme k Označeným...

 

Slyšíš? Je tu ticho
Vše oněmlo, ztichlo
A ani ten čas v hodinách
                     již netiká

Přišli Oni a vzali ti
všechno cos měl.
A to jen proto
Že patříš

K Označeným.
Těm zdravým
a přesto
zmrzačeným.

Oni, Rytíři z daleka
nechávají za sebou
bolest, krev a strach.
Kopyta koní víří prach.

Tisknou se k sobě
lidé mladí i staří.
Doufají, že se Rytířům
nepodaří je zde najít.

Ozve se rachot a křik
tady ve sklepě nikdo nedýchá.
Klapot podrážek rozdmýchá
Dusné ovzduší jež tu panuje.

Pro dnešek děs kraluje.
Koně s Rytíři opouští ves.
Vyráží na další ze svých
tentokrát krvavých cest.


-- Ale my jsme vyjímečně přežili --

Autor Elisa K., 22.04.2013
Přečteno 478x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, Joe Vai, Miriska, Fiši
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedna dvě, táta jde, tři čtyři, rytíři... :)

22.04.2013 20:53:33 | CCGREE

Pěkně, CC :))

22.04.2013 22:16:16 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí