v sezóně dobrého počasí...

v sezóně dobrého počasí...

Anotace: ...

tou dobou tě vídám
v intimitě blízkosti
ne kvůli tomu co jsi
nebo můžeš být
ale to co představuješ
mnohoznačnost tajemství
nepostižitelný půvab ženství
paronomastický obraz milujícího
pojatý do milované
exemplární
ne proto že jsi jediná
ale protože jsi bohatá
složitá ve všech rovinách
poselství
jež nelze vyjmout
z přirozeného prostředí…

často mi někdo říká že neexistuješ
ale pokud jsi plodem fantazie
pak máš své nuance ve skutečnosti
což znamená že existuješ…

přitom neevokuješ
abstraktní ideu
ani záminku k pokusům s barvou
ale výlučně ženu…

takovou
co vzruší smysly
odhalenými rameny
touze nabídnuty
plné a vlhké rty
co vyvolávají taktilní pocity
oči něžně provokující
s pohledem přímo upřeným
a tvary jež vybízejí k doteku
duchovní degustace
v potěše vyššího řádu…
Autor enigman, 23.04.2013
Přečteno 453x
Tipy 20
Poslední tipující: carodejka, Nút, Aťan, kolemjdouci, Joe Vai, Květka Š., Radhuza, Beatrix13, střelkyně1, přechodná záležitost, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná.))

13.08.2013 15:59:03 | carodejka

a já opět jako vždy u tebe
musela dvakráte přečíst
poprvé abych pochopila
podruhé vznesla se do nebe

02.06.2013 22:39:18 | Nút

aaach :)

23.04.2013 14:41:11 | Radhuza

och...další Tvoje perla:))

23.04.2013 12:12:23 | střelkyně1

"protože ženy jsou krásné... pro muže" .)

23.04.2013 10:56:39 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí