Tunelář z České republiky

Tunelář z České republiky

Anotace: Tak jako každému slušnému občanovi mě záleží na domově. Bohužel zde vládne nepravost, loupežnictví a pár mafiánů si myslí, že je jim vše dovoleno. Je to taková naše schíza, že si neumíme udělat pořádek. Už sám Karel IV píše ve svých pamětech, že když vst

Tunelář z České republiky

Jsem tunelář z České republiky,
kašlu na zákony i politiky,
jsem hrdý, že jsem právě Čech,
žít jinde zkrátili by mi dech.

Můžu tu zde krást, podvádět i loupit,
vždyť poldové se dají lehce koupit,
někdy mi říkají, že jsem mafián,
zde platí jaký pán takový kmán.

Právem jsem hrdý, že jsem tunelář,
z huby mám velký trhající kalendář,
znám všechny nelegální velmi schopné triky,
v mé vile mám pozlacené všechny kliky.

Nakradl jsem si už vážně dost,
můžu si koupit i Karlův most,
nechápu ty co je to tu sere,
když každá ryba tak ráda bere.

Prachy tu ležej vážně na chodníku,
jen bejt nejrychlejší ze všech podvodníků,
a až uvidím ty modré uniformní potvory,
zdrhnu jim na teplé Kajmanské ostrovy.

Tak Česká republiko máš vážně můj dík,
že se tu dá tak krásně žít,
a až ukradnu i ten poslední kámen,
teprv tehdy bude s tebou Česko ámen!!!
Autor guru1, 23.04.2013
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí