=Jen se trefit

=Jen se trefit

Anotace: ze šuplíčku...

~~~*~~~ 
AMOR 
chtěl lásky šíp do srdce trefit
měl ale raději dobře zamířit
BOHUŽEL 
šíp trefil jen sochu z mramoru
která hned měla nosánek nahoru.


COPAK 
se stalo,ptal se náš zahradník
potom si před sochu sedl na trávník
ČEKAL 
tam na zázrak?To snad né
bylo mu pod sochou však příjemně.

DEN CO DEN 
chodíval a se sochou mluví
ona se usmála a on se nediví,
FIALKY 
ji v trávě ráno natrhal
do jejich rukou je něžně pokládal.


HUBIČKU 
za květy dám ti zahradníku
a socha si sedla vedle do trávníku,
CHVĚLA 
se trochu,asi strachem
bílému mramoru však už byl ámen.

JENOM 
se zablýsklo nad krajem
trochu si s Amorem pohrajem,
KRÁSNOU 
pannou se socha stala
co bych vám o ní dál povídala.


LÁSKA 
ta mezi ní a zahradníkem vzplála
 a to se i v pohádkách stává... 

~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~

Autor Květka Š., 23.04.2013
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Jiná, Selena-J
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý

06.05.2013 17:26:48 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí