Už není čemu se smát...

Už není čemu se smát...

Anotace: Jak se teď cítím.

Už mě nenapadá žádný vtip,
už není čemu se smát,
tohle je na můj smutek klip,
začínám se jen všeho bát.

Jedinou ůtěchou je noc,
možná budu mít sen,
možná že mi je pomoc,
možná i nastane den.

Mé oblíbené komedie,
u nich přestávám se smát,
jsem smutku plnná jako wikipedie,
já už chci konečně spát.
Autor Selena-J, 24.04.2013
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí