Stigmata...

Stigmata...

Anotace: ...http://www.youtube.com/watch?v=Y0vFC8cm2PM

Co zbývá nám ještě
Po té naší velké lásce
Jen oči pro pláč
Trocha nových vrásek
Kruhy pod očima
Po probdělích nocích
S litrem vína
Plno otázek bez odpovědi
Modré stránky ke zpovědi

Co zbývá nám ještě
Po té naši velké lásce
Jen hluboká stigmata
Přes kůži až do srdcí vyrita
Ale krev z nás stejně netryská
Neproudí nám v žilách
Dávno už vyschla
Stejně jak ta květina
Co jsem ti dal posledně

Co zbývá nám ještě
Po té naši velké lásce
Jen zoufalý nářek
Do tmy vydávám podivný skřek
A tupá naděje
Že někdo podobný
Ještě na světě je

Co zbývá nám ještě
Po té naši velké lásce
Nevíš to ani ty, ani já
Nechce se mi zase zkoumat
Nějaká voda neznámá
Když jsem Tě tak znal
A věděl co máš ráda
Masáž a líbání na záda
.
.
.
Proč pak přišla
Ta moje zrada v nás
Autor JohnyD., 25.04.2013
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí