Gravitační čočka

Gravitační čočka

Anotace: co je to?

Nemýlím-li se, tak není to nezájem
ne-li panblokace logiky zdejší
polární, na slepou bábu si nehrajem
z točny svět k smíchu je veletrh bleší

odsud je všechno jen na jih, krok neřeším
kupředu, čelem vzad, zprava doleva
jsem prostě nahoru, s datumem včerejším
setkávám se i dnes, čas se tu slévá

do jednoho bodu (ne)rotujícího
mám plán pro byznys, zemskou tíž nebudu
zvedat nad mimikry manévru krycího
ohýbat chci světlem stín Země přeludů
Autor Petbab, 25.04.2013
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Amonasr, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí