Idilka

Idilka

Anotace: surrealisticky dadaistické nic bez ničeho pro nic

Tlačí je zavřené oči,
Když houpají se na rudém laně
A krystalický vzduch tříští jejich plíce
S kyvadlem v zádech.
Vnitřnosti vinou se jako úžasná stuha,
A na rozpraskaných rtech ohromné bubliny
Neuvěření,
Které se klene přes všechny
Vesmírné mosty
Až do rajské zahrady z papíru.
Autor Alisha, 26.04.2013
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí