uvzán zeb

uvzán zeb

Mé ruce,

jsou rukami mé matky.

 

Má hlava,

je hlavou mého otce.

 

Mé srdce,

je srdcem mého bratra.

 

Můj dům,

je domem mého strachu.

 

Můj strach,

je strachem z opuštění.

 

Zatrhla jsem datum v kalendáři,

ale nikomu jsem to neřekla.

Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, M.V.Jung., zamotán v nedospělosti, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí