Rakovinotvorný šíp

Rakovinotvorný šíp

Anotace: Ořez z povedenějších děl. Ale je mi líto to jen tak zahodit. Takže menší B-Side:)

Chtěl jsem se projet
na tvojí řasence
ale benzínka s životem zavřela.
Tak si můžu v klidu zapálit
svojí milenku
nejspíš smrtící.
Rakovina mě už nezajímá
když ochomýtá se
tady ten blázen s Morovým šípem
a skill má lepší než Robin Hood.

Jsem vlastně úspěšný vedoucí
vegetariánského řeznictví
svých pocitů.
Zmatený a nesmyslný
jak Francouzka, která mluví německy.

Stejně jako kočce
i mně odtikává poslední život.
Anatomie srdeční
zůstává zahalena tajemstvím
a já jsem trosečník
na ostrově Utopia.
Autor Isquieasuus, 27.04.2013
Přečteno 396x
Tipy 15
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Lioness, Anjesis, Martinecka23, chci_uverit, Jats, Pablo Kral, Sýkorka07, Descardea, zamotán v nedospělosti, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí