fibrillation...

fibrillation...

Anotace: ona a on...

sleduji průvod
ve spleti živých obrazů...

skupinka děvčat
navzájem nezávislá
od sebe oddělená těla
při pomalé chůzi
vkládající svazek
sice neviditelný
avšak harmonický
jak sám horký stín
a zvláštní atmosféra
která z nich vytváří celek
ze všech svých částí úplný
odlišený od davu
jímž procházejí…

zrovna jako mou hlavou
rozplétají klubko dojmů
a zároveň upomínají
abych se nenechal unést
emotivní houpačkou v pocitech
co kolem defilují…

náhle mne upoutají
jedny smaragdové oči
co vysílají zelený paprsek
jenž si razí cestu
která vábí
a současně zneklidňuje domněnkou
co když ty oči jsou jen divoce rostoucí
travní semínko
pak bych přeci nemohl být
tak dychtící…

vzápětí následuje okamžik
kdy se vše zastavuje
i když myšlenka pokračuje
a snaha zapůsobit
prohlubuje gradaci…

očima v sošné nehybnosti
zavanul poklid
a nepřemožitelnost ženy
která to o sobě ví…

nevyvolává však efekt
tělesné žádostivosti
ale zachycuje hravou situaci
navenek možná zmatenou
která se vzápětí mění
odděluje věty na akordy
až zvýrazní jednu notu
která udeří silou poznání…

díky Tvé osobitosti…

Tvá genialita tkví v tom
že dokážeš danosti
proměnit v možnosti…

pojďme je objevovat spolu
má Concinninas
Autor enigman, 27.04.2013
Přečteno 398x
Tipy 19
Poslední tipující: lucie.Tee, Nút, Joe Vai, Radhuza, střelkyně1, Aťan, Psavec, Miriska, Avola, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí