kumpa

kumpa

Anotace: ..

vypnu hlavu 
a necham ruce 
aby psaly

aby psaly
ze svet se zasek
a ja vidim jen svyho syna
na podstavci nade vsemi
protoze se usmal
a naucil se rikat kumpa
v sicilskym nareci 
to znamena kamarad
jsem rada
ze to rika
mame doma malyho francouzskyho mafiana

takovej kousek od marseille
se neni cemu divit

a jak se zije vam
vsem kolem
protoze se uz nikdo nepta
a bejt sam
neni divny

v protrzenych ranech
zivam v pyzamu
vstavam s odhodlanim
ktery za den nestihnu
a vecer me to stve
ale usinavam

a ted me zabalte do deky
a prectete pohadku
protoze muj muz odjel
a muj kumpa neumi cist

Autor veronika, 27.04.2013
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: nebech, Veru, ewon, Miriska, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezky....takovy...z normalniho (ne)obycejnyho zivota....pekne se to cetlo :-)

17.05.2013 10:13:29 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí